LashExtend Antwerpen
– The Academy

Basic Lashes Training

De nieuwste trend in de Benelux! Het is niet meer uit de beauty wereld weg te denken. Voor iedereen die in de beauty branche werkt of wil gaan werken is dit de kans om een Lash eXtend professional te worden.

De opleiding wimperextensions van Lash eXtend is de basis voor een succesvolle wimperstylist! Tijdens deze opleiding komen niet alleen theoretische kennis en plaatsingtechnieken voor wimperextensions aan bod maar ook salonmanagement om een succesvolle wimperextensionsalon op te starten. Tijdens de cursus wordt de haartje voor haartje techniek geleerd. Dit zijn individuele wimperextensions die 1 voor 1 op de natuurlijke wimper worden geplaatst. Na het volgen van de training kunt u het plaatsen van wimperextensions ook als extra service aanbieden in uw bestaande salon.

Kostprijs

€395,00 (excl. BTW)
+  €50,00 (excl. BTW)
(privé training in groep)

Basic Training Russian Volume

De Masterclass Russian volume oftwel “volume lashes” is een innoverende techniek. Tijdens de Masterclass leer je nog meer volume te creeeren met 4 verschillende technieken.

Met deze nieuwe technieken wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers uit het Lash eXtend assortiment. Deze masterclass is uitsluitend voor ervaren wimperstylistes. Voor de toelating dient u aantoonbare ervaring als gecertificeerd wimperstylist te hebben. De masterclass bestaat uit 1 intensieve dag waar de 2D tm 6D lashes (4 technieken) worden behandeld. Uiteraard leert u ook verschillende creaties te maken en de refill behandelingen die hier bij horen.

Kostprijs

€250,00 (excl. BTW)
+  €50,00 (excl. BTW)
(privé training in groep)

Perfection Training

Bent u al een gecertificeerd wimperstylist (one by one techniek) met aantoonbare werkervaring dan kunt u bij ons de perfectie training volgen.

Tijdens de perfectietraining leert u alle tips & trucs voor het perfect plaatsen van wimperextensions. Bent u nog onzeker in uw vak dan is deze training zeker aan te raden.

Kostprijs

€125,00 (excl. BTW)
+  €50,00 (excl. BTW)
(privé training in groep)

Advanced Lash Lifting Training

Wilt u zich nog meer verdiepen in het wimpervak naast alleen het plaatsen van wimperextensions? Deze behandeling is een ideale aanvulling voor in uw salon als u werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidsspecialiste.

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Let op! De Lash lifting by Lash eXtend is anders dan de standaard behandeling wimperpermanent. Bij onze techniek worden geen rolletjes gebruikt. De behandeling is dus pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen.

Kostprijs

€249,00 (excl. BTW)
+  €50,00 (excl. BTW)
(privé training in groep)

Advanced Henna Brows Training
(1 dag)

Een browstylist zijn is meer dan alleen maar wat haren plukken en kleuren. Het is een ware kunst die wordt beheerst door vele jaren ervaring en duizenden wenkbrauwen. Als het op schoonheid aankomt, kan je cliënt emotioneel worden en is het jouw taak om haar te laten stralen.

Deze 1 daagse training is een perfecte aanvulling voor in uw salon.
U krijgt les van één van onze browspecialistes Najat of Patricia. Zij hebben beide een eigen salon in o.a. permanente make up voor wenkbrauwen.
Tijdens de training leert u de basis over de gezichtsvormen en de daarbij horende wenkbrauwen. U begint dus bij het begin tijdens het theoriegedeelte. Na het theoriegedeelte zullen wij de hele middag overgaan op de modellen. In de praktijk zal voornamelijk de henna in deze training centraal staan.

Kostprijs

€295,00 (excl. BTW)
+  €50,00 (excl. BTW)
(privé training in groep)

(inclusief starterskit twv. €169,70)

Henna Brow Art Training (2 dagen)

De Allround Brow Art training van Lash eXtend is de basis om een succesvolle wenkbrauwstylist te worden.
Tijdens de training leert u alles over de wenkbrauwen.

Een browstylist zijn is meer dan alleen maar wat haren plukken en kleuren. Het is een ware kunst die wordt beheerst door vele jaren ervaring en duizenden wenkbrauwen. Als het op schoonheid aankomt, kan je cliënt emotioneel worden en is het jouw taak om haar te laten stralen!

Kostprijs

€495,00 (excl. BTW)
+  €50,00 (excl. BTW)
(privé training in groep)

(inclusief starterskit twv. €275)