LashExtend Antwerpen

De schoonheid in ons vak,
is onze passie.

Jill Lenhardt startte enkele jaren geleden met Mo’helli.
Ondertussen maakt ze als zeer ervaren Wimperstyliste deel uit van het Lash Extend team.

Zowel wimperextentsions als wenkbrauwen zijn haar grote passie, Al 7 jaar werkt ze als Wimperstyliste. Omdat Jill Lenhardt veel ambitie aan de dag legt, is ze intussen gespecialiseerd in diverse technieken voor wimperverlengingen, Nog steeds schoolt ze zich permanent bij, en kan ze zo ook haar ervaring met wimperextensions en brows zo goed mogelijk met jullie delen.

Bij Lash Extend Antwerpen vindt u dus een betrouwbare Trainster voor wimperextensions en Henna Brows met een passie voor het vak en voor schoonheid.

Dendas Joey is de persoon achter de schermen, hij zal jullie ook graag te woord staan voor vragen rond de webshop/groothandel en ook voor vragen of inschrijvingen van de opleidingen voor wimperextensions en Henna Brows.

Samen specialiseren ze zich in wimperextensions en beheren de groothandel.
Ze onderscheiden zich door kwaliteit te leveren en ervoor te zorgen dat de natuurlijke wimper onbeschadigd blijft, ook doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat jij na een opleiding bij Lash Extend Antwerpen kunt starten met een zelfzeker gevoel en weet hoe je kwalitatief  te werk moet gaan.

LashExtend staat bekend voor zijn producten van constante, hoge kwaliteit.

—ZAAKVOERDERS / LENHARDT JILL  &  DENDAS JOEY
CONTACTGEGEVENS

Koningin-Astridlaan 25
2500 Lier
België

Telefoon: 0487 77 48 35
E-mail: info@lashextendantwerpen.be

HOOFDZETEL

Lash eXtend B.V.
Amersfoortseweg 32-34
3751 LK Bunschoten-Spakenburg